Ella

    
  
Met de komst van Ella  (Jace Hot Summer Of Chamebe Dreams) geboren op 24-06-2018 heb ik een kleindochter van Jill in huis. Ella is gefokt door Kim Pepels en ik ben haar dankbaar dat ik een pupje van JC terug mocht nemen. JC de moeder van Ella is de dochter van Jill x Ulysses. Het bijzondere van de nakomelingen van Jill x Ulysses is dat ze niet alleen goed gebouwd zijn maar ook goede stabiele werkers zijn. Als je JC ziet werken weet je ook niet wat je ziet, wat een power en enthousiasme! Dat is gewoon het liefst wat ze doet. De stap voor Kim om als partner voor JC te gaan voor de Engelse reu Laurinco Red Flame of Hollowgate (roepnaam Fynn) is dan ook niet zo vreemd.  Fynn komt uit een werklijn en heeft een open workingtest gewonnen en hij heeft meerdere plaatsingen gehaald, hij gaat in het jachtseizoen net als JC veel mee picker-uppen. 
Met de vele bezoekjes aan het nest merkte ik dat ik echt blij werd van dit meisje met het gele bandje. Het voelde gewoon zo goed! De komende maanden genieten van dit heerlijke meisje en samen met haar alles ontdekken.

Nu 2021 (3 jaar verder) is Ella opgegroeid tot een mooie lieve dame met fijn karakter, het is  fijn om met haar te trainen” de Will to Please” is in haar goed aanwezig. Ik hoop samen met haar veel mooie herinneringen te maken!