Lynn

Lynn

Euphemia Luna Kathlynn

Stamboom
Heupuitslag
Ellebooguitslag

 

 
In februari 2006 zag ik dat er een mooi nestje geboren was bij de Euphemia Kennel van Jacqueline Hofland uit de combi Withara’s Suzies Shining Luna x Waifin’s Wing And A Prayer. Uit het telefoongesprek met Jacqueline bleek dat alle pupjes besproken waren. En daar baalde ik toch wel behoorlijk van!
Ik heb toen een mail gestuurd met wie ik was, wat ik doe en wat ik zocht in een pupje. Wat was ik blij toen ik een belletje kreeg dat ik langs mocht komen op gesprek. De pupjes waren drie weken oud toen ik ze voor het eerst zag. Mijn oog viel op het pupje (witte bandje). Later met het neerzetten op tafel was ik verkocht!
Zo jong als ze was, zo mooi en maar kwispelen, die staart bleef maar gaan.
Uit de puppietest bleek dat Lynn een hondje was die het aporteren en het werken met het baasje wel heel erg leuk zou vinden.
Ik zou haar alleen krijgen als ik jachttraining met haar ging doen. Dat ben ik gaan doen en dat werkt zeer verslavend!
Lynn heeft een super karakter en veel werkpassie. Nu ze wat ouder is, wordt ze in het werk een tikje eigenwijs; ze denkt het allemaal wat beter te weten. Wat ook weer lachwekkende situaties oplevert, maar natuurlijk niet oke is! We hebben samen vele  mooie shows, trainingen en wedstrijden gelopen.