Lily

Lily 9 juli 025

Stamboom
Heupuitslag
Ellebooguitslag
Optigen
Ooguitslag: 2017/2018
BLP 23-10-2016 Linsingen
Praktijkjacht
SJP B
MAP B

 

 

 

Lily is geboren op  4 december 2014 uit de mooie cominatie van:
Euphemia Nicky’s April Blossom (Jill) X Seawind Polish Poker (Poker).
Ze was het enige zwarte teefje in het nest van twee gele zusjes en 2 gele en 2 zwarte broertjes.
En al snel wist ik dit meisje blijft bij mij; in alles lijkt ze zoveel op Jill!
Op de leeftijd van vier maanden ben ik met haar begonnen met jachttraining ook zij vind het heerlijk om te apporteren en is het fijn om samen zo bezig te zijn.

2016 en nog geen twee jaar oud is ze in het bezit van vier SJP’s B-diploama’s met hoge punten. Met zelfs twee keer een plaatsing; een eerste plaats bij de SJP in Lunteren en een tweede plaats bij de SJP van de LKN.
Op 23 oktober zijn we opgegaan voor de BLP in Linsingen DLD.
Hoe trots kun je zijn op je UK haar zo te zien werken, met 301 punt van de 310 punten die te behalen zijn sloot ze dag af.
Nogmaals hartelijke dank aan iedereen die hebben bijgedragen dat we aan deze dag mee konden doen.

Voor 2017 willen we ons ook wat meer laten zien op show te beginnen met op 19 en 20 mei de VDH-Europasieger-Ausstellung in Dortmund. Op vrijdag 19 mei kreeg ze van Keurmeester Anne Berith Waskaas een mooie 3e plaats. En op zaterdag een 1e plaats van keurmeester Frank Kane en kreeg ze haar eerste punt voor de Duitse titel, nog 3 te gaan.
Lily dortmund 20-5-2017
Dortmund Lily 19-5-2017 Dortmund Lily 20-5-2017
Onze plannen om met Lily in 2018 een nestje te fokken gaan niet meer door. Met het oogspiegelen kreeg ze Cataract niet vrij. Bij de ene rasvereniging mag ik met haar met deze uitslag fokken en bij de andere rasvereniging niet. Verwarrend allemaal! Na een half jaar piekeren informeren en 3 x opnieuw spiegelen met telkens dezelfde uitslag besloten dat ik Lily niet in zet voor de fok, het is goed zo. We blijven lekker trainen en als speciaal feestje de praktijkjacht.